23948sdkhjf

Større fleksibilitet med sikker ståltransport

Krones Profi Liner Multi Steel fås nu med sidesmække for at øge sikkerheden.
Der findes gods, hvor lastsikringen ikke er fastlagt specielt. Det gælder emner som stålmåtter, gitterspær, plader og rør tilstrækkeligt.

Sådanne emner er det en stor udfordring at lastsikre, men med Krone nye Profi Liner Multi Steel-trailer kan det gøres uden besvær. Traileren har både sidesmække og Krones variable stolpesystem.

- Man får den bedste lastsikring ved at sætte godset i spænd, og det er vores stolpesystem skræddersyet til, fortæller salgschef Ole Knudsen fra Krone i Danmark.

- Med stolpesystemet kan godset sættes i spænd og sikres i overensstemmelse med direktiv VDI 2700 om lastsikring.

Samtidig kan traileren med sidesmækkene være med til at sikre andre typer af gods.

Bredere og højere

- Vores stolpeteknik sikrer, at man kan transportere bredere og højere læs end med andre sikkerhedsløsninger, fortsætter Ole Knudsen.

- En yderligere fordel er, at chaufføren kan foretage en korrekt sikring med ganske få bevægelser.

- Han kan også sikre lasten meget hurtigere end med traditionelle metoder.

Krone Profi Liner Multi Steel BW kan transportere emner op til 2.000 mm højde, mens den i nedbygget stand kan transportere gods i en højde på 2.725 mm.

18 kæpstokke

Der er i alt 18 kæpstokke og seks forskydelige stolpelommer (tasker) og seks surringsspil på hver side af traileren. De kan bruges både til stålwire og surringsbånd.

Derudover er der ved hvert surringsspil monteret en 5 ton surringsring, der kan svinges 180 grader udad. Denne kan også bruges til ekstra bred last.

Til sikring af den forreste pakke stålmåtter i kørselsretningen er køretøjet udstyret med to aftagelige kæpstokke forrest inklusive spændeanordning. På disse to stokke er der to tværstivere, der skal fastgøres i det specialudformede chassis.

Den bageste pakke stålmåtter spændes yderligere fast med spændebånd på skrå over kæpstokkene for og bag.

Seks sidesmække

Krone Profi Line Multi Steel BW leveres i standardudførelse med seks sidesmække (2 x 1.200 mm lang / 4 x 2.540 mm lang) i hver side med en højde på 550 mm.

Som option kan traileren leveres med 750 mm høje sidesmække. Når smækkene ikke er i brug, kan de nemt og praktisk opbevares i pallekassen.

I den forbindelse er pallekassen indrettet med hylder specielt udviklet til formålet, hvor man ud over sidesmækkene også kan lagre midterstolper, kæpstokke og tværstivere. Krone Profi Liner Multi Steel med sidesmække vejer inklusive LASI-udstyr samt en 30-pallers pallekasse ca. 6.800 kg.

Traileren opfylder DIN EN 12642 Code XL, hvilket er godkendt og certificeret af TÜV Nord.

Inden denne trailer tages i brug er det nødvendigt med en erklæring fra en godkendt sagkyndig for at opnå dispensation iht. STVZO § 70 og STVO § 29.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078