23948sdkhjf

Hjemmeside er startskuddet for Øresundsregionens jubilæumsår

Kalender, blog, video og meget mere: Nu åbner www.oresund10.com - hjemmesiden hvor du kan følge med i alle aktiviteter omkring Øresundsregionens og Øresundsbrons 10-årsjubilæum.
År 2010 kommer til at stå i jubilæets tegn på begge sider af sundet. Øresundsregionen og Øresundsbron fylder nemlig 10 år, og med indvielsen af broen den 1. juli 2000 fødtes en fælles region mellem Sverige og Danmark, med nye muligheder for arbejde, bolig, kultur, rejser og pendling.

Broløb, cykelløb og sejlads er bare nogle af de større arrangementer, som finder sted i årets løb. I hele regionen bliver jubilæet markeret med en række arrangementer.

- Det er fantastisk, hvad der er sket på regionens første ti år. Regionen er stadig ung, nærmest et barn, men den politiske opbakning bliver bare større og større. Jeg glæder mig meget til at fejre jubilæet sammen med organisationerne, virksomhederne og ikke mindst borgerne i regionen, siger Mikael Stamming, direktør i Øresundskomiteen.

Fejringen begynder med åbningen af hjemmesiden www.oresund10.com . Bag den står organisationer som Øresundskomiteen, Region Skåne, Malmö Turism, Wonderful Copenhagen, Øresundsuniversitetet og Øresundsbron. Her kan man følge med i alle arrangementer via en kalender, som bliver opdateret og vokser, efterhånden som flere og flere aktiviteter kommer til.

Læserne kan selv bidrage med forslag til arrangementer, tips til kalenderen, debatindlæg på bloggen og videoklip på YouTube-kanalen.

- Vi vil skabe en fælles platform, hvor hele regionen og alle jubilæumsaktiviteter kan findes. Her skal de, som bor her, men også de, som vil rejse hertil og fejre jubilæet med os, kunne finde al relevant information og få mere at vide om broen og regionen, siger Jacob Vestergaard, markedsdirektør på Øresundsbron.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126