23948sdkhjf

Navne

Dagens liste over nyansatte, mærkedage og udnævnelser i transportbranchen. I dag: Billund Lufthavns direktør fratræder..
Billund Lufthavn skal have ny chef

Billund Lufthavns administrerende direktør, Jørgen Krab Jørgensen, har meddelt, at han ønsker at fratræde sin stilling.

- Det var med stor beklagelse, at jeg i november 2009 blev forhåndsorienteret om Jørgens overvejelser, siger formanden for lufthavnens bestyrelse, Bjarne Hansen.

- Vi må nu desværre tage hans beslutning til efterretning. Vi har aftalt, at fratrædelsen først sker til sommer 2010. I situationen er jeg glad for, at vi får tid til at finde Jørgens afløser, og dette arbejde vil nu gå i gang.

Jørgen Krab Jørgensen, der fylder 62 år til maj, har stået i spidsen for Billund Lufthavn siden 1997, da virksomheden blev omdannet til et kommercielt drevet aktieselskab.

Selv siger Jørgen Krab Jørgensen, at han ikke længere kan holde til jobbet.

- Jeg har været topchef i relativt store organisationer i de sidste 26 år. Jeg har altid været glad for at gå på arbejde, men det er bedst, at jeg stopper nu, inden det bliver for sent.

- Det vil være bedst for mig, og det vil være godt for Billund Lufthavn, at der kommer nye kræfter i ledelsen for virksomheden.

- Jeg ønsker ikke at være topchef mere, men måske er der nogle virksomheder, der kan bruge mine kompetencer i deres bestyrelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078