23948sdkhjf

Ny push-tjeneste giver automatisk trafik-overblik

Vejdirektoratet har opdateret trafik-app, så bilister i flere landsdele automatisk får besked om den aktuelle trafiksituation i netop deres område.
Vejdirektoratets gratis trafik-app har fået push-funktionbeskeder, hvilket gør det muligt at modtage beskeder om eksempelvis ulykker, tabt gods og vejarbejder fra Vejdirektoratets Trafikinformationscenter. Og det selvom app'en er slukket.

Samtidig kan man indstille app'en, så den (hvis den er tændt) automatisk oplæser nye meldinger fra DR P4 Trafik. Begge funktioner gør det langt nemmere for bilister at holde sig orienteret om trafikafviklingen.

App'en giver desuden adgang til live-billeder fra over 250 webkameraer langs det danske vejnet.

Den er udviklet af Vejdirektoratet i samarbejde med DR P4 Trafik og i det nordjyske desuden Aalborg Kommune og NT. I Trekanstområdet er samarbejdsparterne kommunerne Billund, Fredericia, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle, samt FynBus og Sydtrafik, mens Østjyllands kommuner og MidtTrafik har været med i udviklingen af app'en til bilisterne i Aarhus og omegn.

App-en kan hentes i App Store eller Play Store - søg på Trafikken Nordjylland, Trafikken Østjylland og/eller Trafikken Trekantsområdet.



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094