23948sdkhjf

Freja investerer 30 millioner i nye terminaler

Sendinger og mængden af gods er steget med 40 procent.
Freja har gennem de seneste år investeret kraftigt i at opbygge et nationalt såvel som et europæisk distributionssystem. En udvikling, der betyder, at man nu oplever en betydelig vækst i antallet af sendinger og mængden af gods, der håndteres på virksomhedens terminaler i både Sverige og Danmark. Derfor har Freja investeret i terminaludvideler begge steder.

40 procent flere forsendelser
I Danmark har man igangsat en udbygning af terminalfaciliteterne i Taastrup, som omfatter en udvidelse af de nuværende crossdock faciliteter fra nuværende 2.800 m2 med yderligere 3.400 m2. Herudover udvides parkeringsarealet for tilknyttede distributionsbiler med ca. 8000 m2. Alt sammen for at kunne håndtere en vækst i sendingsantallet på ca. 40 procent i forhold til 2014.

Investeringen i de nye faciliteter løber op i cirka 30 millioner kroner og udvidelsen forventes at være klar til indvielse den 1. juli 2015.

I Helsingborg har Freja ligeledes investeret i en ny terminal på 3500 m2, der blev indviet den 1. marts i år.

Fra 2 til 550 ansatte
Den 1. april 2015 kan Freja Transport & Logistics desuden fejre 30 års jubilæum i branchen. Det var Jørgen Hansen, der grundlagde transportvirksomheden i 1985 og siden da er der sket en del.
Forretningen begyndte for alvor at tage fart i 1990, da Skive-virksomheden etablerede en afdeling i København. I 1996 blev første strategiske brancheopkøb foretaget i Danmark, hvilket åbnede adgangen til nye markeder.

I 2003 skete det første nordiske opkøb i Finland. Siden er der kommet fodfæste i både Sverige og Norge, dels gennem opkøb dels oprettelse af egne kontorer. Med hovedkontor i Skive og 15 adresser i hele Norden, er Freja i dag blandt de største nordiske privatejede transport- og logistikvirksomheder.

I dag beskæftiger Freja 550 ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11