23948sdkhjf

Superdepot til 155 millioner

Transportvirksomheden TNT opfører stort depot og sorteringscenter i England.
Transportvirksomheden TNTs engelske datterselskab har besluttet at opføre et nyt superdepot i Swindon godt 150 km vest for London. Byggeriet, der er budgetteret til cirka 155 millioner kroner, vil huse et topmoderne depot og sorteringscenter. Med depotet følger også 250 nye arbejdspladser til området, primært chaufførjobs og forskellige operative stillinger.

TNT UK investerer i forvejen massivt i optimeringen af sit netværk. Således har selskabet også lagt 35 millioner pund i en opgradering af sin vognpark. Samlet set gør investeringerne TNT UK i stand til at forkorte leveringstider og samtidig imødekomme en øget efterspørgsel fra kunderne.

100 lasteramper
Det nye depot i Swindon bliver udstyret med den nyeste sorteringsteknologi og får over 100 lasteramper. Det betyder, at depotet kan tage imod 40 lang-haul trailere og samtidig servicere et stort antal almindelige ekspress-varebiler.

Med etableringen af depotet kan TNT klare al lokal pakketransport til det sydvestlige England inden for regionen. Det betyder, at der skal færre køretøjer til samme job og færre kilometer kørt på de i forvejen tilstoppede lande- og motorveje. TNT UK anslår, at alene det mindre behov for long-haul transporter vil reducere kørselsbehovet med ca. 1,1 millioner kilometer årligt – eller hvad der svarer til 815.000 kg/CO2 om året.
Læs mere om: tnt
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078