23948sdkhjf

Vognmand vokser og udvider

Kristian Rytter, der driver vognmands- og entreprenørvirksomhed syd for Aalborg, vil servicere flere køretøjer under eget tag.
Kristian Rytter A/S blev etableret af lastvognsmekaniker Kristian Rytter for små 20 år siden, og i dag beskæftiger han flere end 60 medarbejdere på Jellingvej i Svenstrup, lige syd for Aalborg. Ordrebogen er godt fuld og håndværkere går lige nu og arbejder på en 1.200 kvadratmeter stor tilbygning, der ventes klar til brug ultimo august.

Det er blandt andet materiel som grusgravmaskiner og kraner, der fremadrettet skal serviceres på det nye 700 kvadratmeter lastbil- og smedeværksted. Tilbygningen kommer desuden til at rumme 300 kvadratmeter lagerplads samt 200 kvadratmeter kontor.

- Vi råder efterhånden over så mange maskiner, grej og køretøjer, at vi har store fordele ved selv at kunne servicere og vedligeholde, fortæller dirktør Kristian Rytter om baggrunden for udvidelsen, der koster i nærheden af 4,5 millioner kroner.

Virksomhedens kompetencer omfatter blandt andet jordhåndtering og oprensning af forurenede grunde, derudover er Kristian Rytter medejer af fire grusgrave, hvilket også kræver en stor og alsidig maskinpark.

Alene i år har Kristian Rytter investeret i en ny lastvogn til køreplader, ny trækker med tipsættevogn, to Volvo A40 dumpere samt en velvoksen sværgodstrækker. Sidstnævnte trækker er under opbygning og skal anvendes på Nordjyllands største blokvogn, som virksomheden købte af Chr. Guldhammer Jensen A/S i efteråret.

- Vi har været fleksible og indrettet os efter markedet på vores forretningsområder, og derfor har vi undgået nævneværdige tæv under finanskrisen, siger Kristian Rytter om den positive udvikling i virksomheden.

I 2014 kom Kristian Rytter ud med et overskud på 5,8 millioner kroner, hvilket er en million bedre end året før og det bedste resultat de seneste syv år. For 2015 ventes et resultat på linje med 2014 eller en anelse over, lyder det ifølge direktøren.

- Borearbejdet går stille og roligt frem og ordrebogen her er godt fuld, ja det er den sådan set på de fleste områder, så jeg er optimistisk, slutter Kristian Rytter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079