23948sdkhjf

DAT satser på kontraktflyvning

Flyselskabet med hovedsæde i Vamdrup udvider aktiviteterne og har indledt en række opkøb af Airbus 320-fly.
Udlejning af fly på kontrakt kommer til at fylde mere hos Danish Air Transport, der samtidig satser på at flere charterflyvninger. Indenrigs vil flyselskabet udvikle ruten fra Karup til København og øge passagertrafikken med 50 procent og allerede fra næste år at transportere 200.000 på flere afgange. Det skriver JyllandsPosten i dag.

- Vi har spredt aktiviteterne, så vi er mindre sårbare. Hvis et af forretningsområderne mod forventning skulle kollapse, kan vi overleve godt alligevel, siger flyselskabets adm. direktør Jesper Rungholm til avisen.

Som led i den strategi, har DAT sat sig for at investere i to ekstra jetfly om året i de næste fem år. En plan, der blev indlet sidste år og nu fortsætter frem til 2018. Og posten fylder meget i budgettet.

DAT har netop offentliggjort regnskab for 2014, der viser et overskud før skat på 14 millioner kroner, hvilket ligger 10 millioner under året før. Ifølge Jesper Rungholm hænger det sammen med forsinket levering af et nyt Airbus 320-fly, der betød ekstraomkostninger til indlejning af fly. Direktøren er "forsigtig tilfreds" med resultatet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079