23948sdkhjf

IAT vinder flerårig Dong-aftale

IAT Base & Energy er fortsat Dong Energys foretrukne logistikpartner.
IAT Base & Energy har indgået en ny flerårig aftale med Dong Energy om håndtering af offshore-containere mellem fastlandet og selskabets olie- og gasinstallationer i Nordsøen.

IAT Base & Energy har i en årrække haft et tæt samarbejde med Dong på levering og servicering af containere og har nu i konkurrence med andre udbydere genvundet sin position. Aftalen trådte i kraft pr. 1. maj og løber over de næste fire år.

- Vi er meget tilfredse med, at vi i en turbulent periode i olie- og gassektoren har været i stand til at forny aftalen, siger basechef Jens-Peter Broberg, IAT Base & Energy.

Han ønsker ikke at offentliggøre de økonomiske detaljer i aftalen, men understreger, at Dong er en af IAT’s største kunder.

Udbuddet har været konkurrenceudsat og er vundet i samarbejde med norskbaserede Swire Oilfield Services, som er en af verdens førende leverandører af containere og andre transportenheder til den globale energiindustri. IAT Base & Energy er agent for Swire i Danmark.

Ifølge Jens-Peter Broberg er der tale om udlejning, administration og vedligeholdelse af 1.200 enheder, som opbevares og certificeres på IATs base på Esbjerg Havn.

IAT Base & Energy er et selvstændigt datterselskab i IAT-koncernen og beskæftiger samlet 29 mand, heraf fem ansatte på containerdelen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125