23948sdkhjf

Ja til Torms restrukturerings-møde

Rederiet rykker tættere på den endelige redning. Engelsk domstol giver grønt lys til kreditormøde om en restrukturering.
Rederiet Torm har de seneste måneder fået opbakning til en restruktureringsaftale hovedparten af långivernem, herunder kapitalfonden Oaktree Capital Management. Og rederiet er nu kommet et stort skridt nærmere en endelig godkendelse af restruktureringsplanen fra de sidste långivere.

High Court i London, hvor Torm fremlagde vilkårene for restruktureringen, gav sin godkendelse til at indkalde til kreditormøder med henblik på at få godkendt restruktureringen gennem en tvangsakkord. Det oplyser Trom i en meddelelse til børsen.

Restruktureringen indebærer, at Torms gæld bliver nedskrevet fra cirka 1,4 mia. dollars til mellem 570-784 mio. dollars. Samtidig bliver Torms flåde lagt sammen en flåde på 25 skibe, der er ejet af fonde under Oaktree Capital Managements administration. Endeligt stiller en gruppe långivere ny arbejdskapitalfacilitet på 75 mio. dollars til rådighed for Torm.
Læs mere om: TORM
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111