23948sdkhjf

Leman byder velkommen til 130 medarbejdere

Speditions- og logistikvirksomheden samler fire jyske og fynske filialer i et nyt kontorhus i Taulov, hvor terminalen også er udbygget med 2.000 m2.
Leman er i en rivende udvikling. Speditions- og logistikvirksomheden kom stærkt ud af 2014 og har en klar strategi med fokus på organisk og akkvisitiv vækst.

Som led i denne strategi åbnede virksomheden den 1. juni 2015 nyt kontorhus i Taulov. Ud over den nye kontorbygning har Leman udbygget terminalen i Taulov med 2.000 m2. Det betyder, at der nu er cirka 130 nye Leman-medarbejdere i Taulov.

Lørdag d. 20. juni blev der afholdt indvielsesfest på Nordensvej 17 i Taulov. Virksomheden schweiziske ejer, Philippe Ziegler, og CEO, Thomas Krøyer, bød velkommen til de mange fremmødte, hvor Fredericias Borgmester Jacob Bjerregaard også lagde vejen forbi.

Samler afdelinger og divisioner
I forbindelse med udbygningen i Taulov er fire filialer sammenlagt. Det drejer sig om Odense, Padborg, Esbjerg samt Vejle og divisionerne fra disse filialer - Vej, Sø, Luft, Express og Projekt – er nu alle blevet samlet under ét tag.

Samtidig vil skal det forenkle og forbedre samarbejdet med Lemans øvrige danske afdelinger i Aalborg, Herning og Greve plus med de udenlandske kontorer i Sverige, Norge, Finland, England og USA.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.205