23948sdkhjf

Cheflobbyist fylder 50

Erhvervspolitisk chef, underdirektør i DTL – Danske Vognmænd, Ove Holm, Vangede, fylder tirsdag den 8. september 50 år
Ove Holm har gennem 22 år i vognmændenes tjeneste – først i hovedorganisationen Danske Vognmænd og siden hos DTL – Danske Vognmænd – skabt sig et solidt navn som vejtransportens seriøse cheflobbyist. Han startede som fuldmægtig men avancerede hurtigt til cheføkonom med styr på tal og udregninger og har aldrig været bange for at krydse faglige klinger med embedsmænd og politikere.

I 2011 udnævntes Ove Holm til underdirektør med arbejdstitlen ”erhvervspolitisk chef”. Medarbejderne oplever deres chef som lige venlig og rolig, selv om bølgerne kan gå højt.

I sit utrættelige arbejde med at skaffe vognmændene bedre erhvervsbetingelser har han gennem årene oparbejdet et meget stort personligt netværk, som han trækker på og i øvrigt hjælper med stor glæde. Noget for noget er Ove Holms filosofi, og hans oprindelse fra det vestjyske Esbjerg lader sig ikke fornægte, når der skal slås en handel af på den politiske front.

Alt bliver dog altid gjort med saglig troværdighed og grundig forberedelse. Den lange liste af erhvervspolitiske sejre, som DTL – Danske Vognmænd kan bryste sig af, skyldes ikke mindst den myreflittige underdirektør, der danner dagligt makkerpar med DTLs adm. direktør.

Vejtransporten har fyldt stort set hele Ove Holms karriere, siden han graduerede som ung cand. merc. fra Handelshøjskolen i Århus i 1989. Først som ekstern konsulent for Vejdirektoratet, hvor hans faste arbejdsopgave også var at lufte konsulentvirksomhedens hund, til jobbet som sekretariatschef for Dansk Vejforening, der stadig i dag får jævnligt besøg af DTLs cheflobbyist.

Ove er et udpræget familiemenneske der nyder at slappe af i haven i Vangede sammen med fru Elsebet og datteren Caroline, der går i gymnasiet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078