23948sdkhjf

Direktørskifte på Grenaa Havn

Direktør i Grenaa Havn de seneste ti år, Henning Laursen, er fratrådt sin stilling.
Henning Laursen, adm. direktør i Grenaa Havn i ti år, er fratrådt, efter at han i januar blev ramt af en alvorlig sygdom. Det skriver Grenaa Havns bestyrelsesformand Kenny Jensby i det seneste nummer af havnens medlemsblad, "iFront".

- Selv om genoptræningen forløber godt, så har Henning meddelt, at han ikke har de kræfter, der skal til for at stå i spidsen for Grenaa Havn. Bestyrelsen har derfor efter positive samtaler med Henning opsagt kontrakten.

Havnens økonomidirektør Kirsten Hvid Schmidt er konstitueret adm. direktør for havnen, indtil deres findes en ny adm. direktør.

En stor del af havnens succes

- Vi skylder Grenaa Havns afgåede administrerende direktør Henning Laursen en stor tak for sin indsats gennem godt ti år, fortsætter Kenny Jensby.

- Det har været en periode i havnens historie, der har budt på nogle af de største positive forandringer. Ikke mindst den store havneudvidelse mod nord og opgaven som basehavn for Anholt Havnepark.

- Henning har været en stor del af Grenaa Havns succes. Han har drevet os frem ud fra et altid brændende ønske om at se havnen udvikle sig. Vi vil altid huske hans indsats, resultater og engagement.

Ny direktør skal findes

Processen med at finde en ny adm. direktør til Grenaa Havn.

- Vi ønsker en markant og stærk ny person, der kan stå i spidsen for havnens fortsatte positive udvikling. Den nye adm. direktør skal have en stærk international profil og være parat til en udfordrende opgave med fokus på kommerciel udvikling.

- Med afsæt i Masterplan 2030 skal vores kommende adm. direktør også være et fyrtårn, når vi i de kommende år går i gang med den etapevise udvidelse af Grenaa Havn, slutter bestyrelsesformanden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172