23948sdkhjf

To travle lørdage venter i efterårsferien

Vejdirektoratet forventer store trafikdage i begge ender af den kommende ferie
To livlige lørdage på motorvejene i det centrale og sydlige Danmark venter i efterårsferien.

Lørdag den 10. oktober er feriens største udrejsedag med markant tæt trafik det meste af dagen, særligt i retning fra Sjælland mod Jylland og sydover mod Tyskland.

Dog vil man kunne mærke en forskel allerede fra fredag den 9. oktober fra omkring klokken 14, hvor den første rejsetrafik blander sig med myldretidstrafikken og lægger et ekstraordinært stort pres på især motorvejene ud af de store byer, herunder i særdeleshed Køge Bugt Motorvejen.

Den modsatrettede hjemrejsetrafik i retning fra Jylland mod Sjælland og nordover fra grænseovergangene i Sønderjylland samt via færgeruterne ved Rødby og Gedser fordeler sig over både lørdag og søndag 17. og 18. oktober med en forventet overvægt af rejsende om lørdagen imellem kl. 10 og 18.

Stor fremkommelighed og fine køretider på vejene i hele landet er til gengæld den lovende udsigt for alle hverdage i uge 42. Og de største gevinster vil naturligvis især kunne inkasseres i myldretiderne.

Vejdirektoratet forventer, at især Køge Bugt Motorvejen, Vestmotorvejen, Fynske Motorvej, Østjyske Motorvej og Midtjyske Motorvej vil opleve meget trafik mellem landsdelene på de store rejselørdage i efterårsferien.

Mange vil dog også benytte Holbækmotorvejen og rute 21, som forbinder Sjælland og Jylland via færgeruterne ved Sjællands Odde.

Sønderjyske Motorvej er topscoreren, når det gælder rejsetrafikken mellem Danmark og Tyskland, dog skarpt forfulgt af Sydmotorvejen, hvor der især på strækningen ved Rødby kan opstå kødannelser og forsinkelser i forbindelse med færgetræk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157