23948sdkhjf

Nyt netværk for foder- og fødevaretransport

Efterspørgsel fra medlemmer får nu DTL til at stifte nyt netværk for foder- og fødevaretransportører
Faglig sparring, kompetenceløft og samarbejde om erhvervspolitik - det er bare nogle af de ting, det nye netværk DTL Foder og Fødevarer skal tilbyde medlemmerne.

Transportørerne får altså mulighed for at dygtiggøre sig, men organiseringen vil også betyde, at medlemmerne i højere grad vil kunne påvirke det politiske arbejde og dermed ændre deres egen hverdag.

At man har valgt at samle de to specialer i ét samlet netværk skyldes, at rammebetingelserne er sammenlignelige. Både foder- og fødevaretransport er underlagt strenge krav om opbevaring og forholdsregler mod krydskontaminering, samt krav om egenkontrolprogrammer og løbende kontrol af myndighederne både i virksomheden og på landevejen. Derudover hører de to områder begge under miljø- og fødevareministeren.

DTL vil tilstræbe, at faglige indlæg på netværksmøderne tilrettelægges således, at der skelnes mellem medlemmer, der kører henholdsvis foder og fødevarer. Foder- og fødevaretransportører har dog flere interessesammenfald set i forhold til regler og kontrol.

Netværket skal drives af en styregruppe bestående af fem virksomhedsledere med en bred geografisk repræsentation. Styregruppen klarlægger transportørernes udfordringer og ønsker til forandringer samt ønsker til faglige kompetenceløft. Desuden planlægger styregruppen netværksmøder.

Alle, der er medlem af DTL, og som kører med foder- og/eller fødevarer, kan være medlem af netværket.
Læs mere om: DTL
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11