23948sdkhjf

Investor ind i Thermo-Transit

Thermo-Transit i Padborg sikrer fremtiden som international logistikvirksomhed.
Den danske transportvirksomhed Thermo-Transit med hovedkontor i Padborg og afdelinger i fem europæiske lande får nu en investor med om bord for at sikre fortsat vækst. Det er den litauiske, internationale transport- og logistikvirksomhed Girteka Logistics, der investerer i Thermo-Transit ved at købe 40 procent af aktierne.

- Vi har i Thermo-Transit gennem 28 år opbygget en international transportvirksomhed, der er vokset konstant gennem alle årene. Vi må dog erkende, at der skal endnu større muskler til, hvis vi skal kunne fortsætte den positive udvikling. Derfor passer en investor som Girteka Logistics, der selv er i branchen, perfekt, og vi ser fremtiden som meget positiv for Thermo-Transit, siger Jesper Hansen, adm. direktør i Thermo-Transit.

Forsat vækst

Thermo-Transit har specialiseret sig i transport og håndtering af fersk fisk fra Norge og Danmark. Virksomheden har egne fisketerminaler i Oslo og Padborg, samt eget rutenet til alle europæiske lande. Det betyder, at Thermo-Transit i eget system kan både afhente, håndtere og distribuere fersk fisk, uanset hvor fisken kommer fra, eller hvor den skal leveres i Europa.

- Vi har en klar strategi med at tilbyde totalløsninger til kunderne, og vi har vilje til fortsat at vokse. Med en ny, stærk investor om bord, vil vi fortsat kunne udbygge vores position, siger Jesper Hansen.

Forventer flere ansatte

Investeringen får ingen indflydelse på den daglige ledelse i virksomheden, der har ca 500 medarbejdere og i 2014 havde en omsætning på DKK 687 mio. Jesper Hansen udelukker ikke, at der kan komme yderligere vækst gennem opkøb af andre virksomheder. Han forventer også, at der vil blive behov for flere ansatte på virksomheden i Danmark.

- Danmark vil fortsat være hovedkontor og udgangspunktet for alle vores aktiviteter. Med den nye investor kan vi sikre et solidt finansielt fundament under Thermo-Transit og dermed udbygge vores danske arbejdspladser, siger Jesper Hansen.

Stort potentiale

Girteka Logistics, der har hovedkontor i Litauen, er en international transportvirksomhed med over 7.100 medarbejdere og en omsætning i 2014 på mere end 450 mio. Euro. (ca. 3,3 mia. DKK).

- Thermo-Transit er en meget stærk virksomhed med et stort vækstpotentiale. De kombinerer dygtige medarbejdere med leverancer af høj kvalitet og en solid kundebase. Vi er glade for at have fået muligheden for at investere i Thermo-Transit og mener, at denne investering vil styrke deres tilbud til kunderne, ligesom vi vil kunne lære meget af Thermo-Transit, siger Kristian Kaas Mortensen, kommunikationsdirektør i Girteka Logistics.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203