23948sdkhjf

VIDEO: Amazon stiger til vejrs

Se TopGear-vært forklare Amazons nye satsning på droneleveringsprogram, der skal kunne levere en pakke på en halv time fra bestilling


Det virker måske som ren science-fiction, men teknologien er faktisk så langt fremskreden, at man i en ikke fjern fremtid vil se droner levere de pakker, som lastbiler kører med i dag.

Det skriver scm.dk.

E-handelsmastodonten Amazons har satset massivt på netop dronelevering. Under navnet Prime Air har den amerikanske virksomhed, der i 2014 solgte for lige knap $89 mia. (omkring 630 mia. kr.), brugt store summer på teknologien, der med tiden skal kunne bringe varer ud på blot en halv time (eller mindre) fra bestillingen er foretaget på selskabets hjemmeside.

Dronerne har en maksimal vægt på omkring 25 kg, og er indtil videre kun udset til at levere småpakker på op til ca. 2,5 kg. Det vil ske på distancer på op til omkring 20 km og i en flyvehøjde på mellem 60 og 120 meter i bymæssig bebyggelse.

I øjeblikket arbejder Amazon med en række forskellige dronedesign og leveringsmekanismer ved sine udviklingscentre i USA, England og Israel, ligesom enhederne er i test adskillige steder rundt om i verden. Virksomheden har pt. over et dusin forskellige prototyper på droner, og designet udvikler sig løbende, hele tiden med sikkerheden i højsædet.

Kilde: scm.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078