23948sdkhjf

Fredsø forbedrer fortsat

Tilpasninger og respekt for aftaler er blandt grundene til vognmandsforretningens store regnskabsforbedring
En fremgang på 44%, svarende til godt 2,4 mio. kr., luner godt i vinterkulden hos Fredsø Vognmandsforretning på Mors. Således kunne virksomheden i 2014/15 skrive 5,46 mio. kr. på årsresultatet, mod 3,05 mio. kr. sidste år.

Direktør Benny Nielsen er beskeden, da Transportmagasinet ringer ham op for at få en kommentar.

- Det handler om tilpasning. Vi prøver hele tiden at gøre det, vi er gode til, og overholde aftalerne med kunderne. Men der er rigtig mange faktorer, der spiller ind, siger han.

Som så mange andre i branchen oplever Fredsø Vognmandsforretning hver dag benhård konkurrence, blandt andet på grund af de meget lempelige regler omkring cabotage.

- Man er oppe mod mange vilkår, så man må spare, hvor man kan. Vi skal jo tjene penge, siger Benny Nielsen, der samtidig roser virksomhedens mange dygtige medarbejdere, som har været medvirkende til det flotte resultat.

Da virksomheden tidligere i år meldte ud i blandt andet Morsø Folkeblad, at man søgte chauffører, var interessen stor, og alle stillinger blev besat. Fredsø Vognmandsforretning har for nuværende ca. 70 ansatte.

Når det kommer til forventningerne til det igangværende regnskabsår, er recepten i virkeligheden meget simpel, ifølge direktøren:

- Vi skal blive bedre og bedre. Sådan er det, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111