23948sdkhjf

Blue Water på talentjagt

Virksomheden jagter andet hold trainees til virksomhedens uddannelse, der er tilpasset specifikt til transport- og logistikbranchen
Den årlige traineerekruttering er en af årets vigtigste arrangementer for Blue Water. Selve traineearrangementet afholdes på Blue Waters hovedkvarter og på Blue Water Arena i Esbjerg i slutningen af februar. Her skal der udvælges ca. 30 dygtige talenter, som skal være med til at fortsætte Blue Waters positive udvikling.

- Vi har altid oplevet stor interesse for vores traineerekruttering, hvor vi har fået mange gode henvendelser. Det er vigtigt for os, at vi får kandidater som har ambitioner, er engagerede og gør en god indsats både på arbejdet og i deres skoleperioder. Desuden er det vigtigt for os, at kandidaterne er holdspillere, som også gør en indsats for at skabe et godt socialt miljø med deres kolleger, siger Lone Willumsen som er ansvarlig for rekrutteringen.

Sidste år oprettede Blue Water sin egen trainee-uddannelse i samarbejde med Erhvervsakademi Sydvest. Formålet er at tilbyde en skræddersyet uddannelse, som passer til de stigende krav inden for transport- og logistikbranchen. De første trainees er i gang med uddannelsen. En af dem er Anders Gandrup, som er i gang med sit første år som speditørtrainee.

- Uddannelsen er godt tilrettelagt. Det er nogle intense dage vi har på skoleforløbet, hvor vi får en masse faglig input. Alle trainees fra Blue Water går på samme hold, så på den måde får vi også mulighed for at opbygge et socialt sammenhold. Vores underviserer er dygtige, og de har selv praktisk erfaring fra branchen, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081