23948sdkhjf

Blue Water Shipping skifter direktør

Kim Hedegaard Sørensen fratræder som CEO for Blue Water Shipping, hvor bestyrelsesformand og grundlægger Kurt Skov midlertidigt tager over
Udviklingen hos Blue Water Shipping har de seneste år gået stærkt. Den internationale transportvirksomhed med hovedsæde i Esbjerg er således vokset markant på omsætning, antal kontorer og medarbejdere.

Der er også i de kommende år forventninger om vækst hos Blue Water Shipping, men da CEO Kim Hedegaard Sørensen og bestyrelsen har forskelligt syn på dele af den fremtidige strategi, har parterne valgt at stoppe samarbejdet.

- Kim Hedegaard Sørensen har i løbet af sine godt og vel tre år her bidraget til at styrke Blue Water Shipping på en række områder. Jeg har personligt været glad for samarbejdet, da Kim både som person og leder er dygtig og et ordentlig menneske. Jeg er glad for, at vi skilles i gensidig respekt og som gode venner”, siger Kurt Skov.

Kim Hedegaard Sørensen fratræder derfor 31. januar som CEO – en post han overtog 1. december 2012.

- Jeg er glad for og stolt over at have stået i spidsen for Blue Water Shipping og sammen med de dygtige og engagerede medarbejdere at have fortsat en flot udvikling for firmaet. Jeg har haft en fantastisk tid i virksomheden, der er præget af en helt speciel ånd. Samarbejdet med Kurt Skov har hele vejen været præget af stor åbenhed og gensidig tillid. Men det er den bedste løsning for begge parter at skilles, når bestyrelsen ikke er enig med den administrerende direktør om virksomhedens strategi, og hvor virksomheden skal være om 5 år”, siger Kim Hedegaard Sørensen.

Imens ansættelsen af en ny direktør står på, overtager Kurt Skov igen rollen som øverste chef for firmaet, han grundlagde i Esbjerg i 1972. Blue Water Shipping har på verdensplan 67 kontorer i 27 lande og over 1500 ansatte, og firmaet omsatte i 2014 for 4,9 mia kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11