23948sdkhjf

TNT på vej med ny international hub

Transportvirksomheden TNT fortsætter investeringerne i det europæiske netværk.
Efter sidste års åbning af et nyt logistikknudepunkt i Swindon, England, offentliggør TNT nu planerne for ny, stor hub i sydøst England omkring Dartford i Kent til internationale og nationale forsendelser.

Byggeriet, som har budget på et anseeligt millionbeløb i euro, forventes klar til indvielse allerede i andet kvartal 2017. Når det står færdigt, vil den 55.000 kvadratmeter store bygning huse et topmoderne sorterings- og logistikcenter.

Med placeringen i nærheden af Dartford vil den nye hub ligge i umiddelbar nærhed af motorvej M25 og Themsen. Den får dermed en optimal beliggenhed med effektive infrastrukturforbindelser til både stor-London, resten af det sydøstlige England samt til færger og Eurotunnelen.

- De massive investeringer vi fortsat foretager i det europæiske netværk sigter mod at øge effektiviteten og gøre vores service endnu bedre. Alene det seneste år har ’Outlook’-strategiens investeringer ført til åbning af nye flyruter, nye CO2-services og serviceforbedringer i det nordiske setup. Dertil kommer udbygningen af TNTs kapacitet, når det gælder tidlige leveringer i både Danmark og Tyskland, fortæller Susanne Vatta, administrerende direktør i TNT Danmark.
Læs mere om: tnt
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.408