23948sdkhjf

Altid billigt brændstof

FuelDrops er en danskudviklet app, der giver klar besked om dagens billigste truckdiesel.
Chauffør og vognmand Dennis Jensen fra Langeland står bag en app til iPhones og smartphones. App’en, som hedder FuelDrops, sammenligner samtlige listepriser for truckdiesel i Danmark. Vognmanden får hermed et overblik over, hvor han kan tanke billigst hver dag.

Jeg har kun annonceret det på Facebook. Vi er oppe på 2.000 bruger inden året er omme.
Listepriser hver dag

- Vi får listepriserne for truckdiesel hver dag, siger Dennis Jensen, som har udviklet app’en sammen med Appudvikleren.dk.

- App’en er direkte møntet på vognmænd. Man kan indtaste den rabat, man plejer at få, og så regner app’en selv ud, hvor det er billigst. Der er historik på, så man kan følge, hvor meget man har tanket, hvilke dag man har tanket og hvad man har sparet. Den regner ud om du har sparet i forhold til den billigste pris på markedet.

Dennis Jensen er selv iværksætter, chauffør og vognmand og havde svært ved at finde det billigste sted at tanke.

- Med app’en er informationerne for første gang blevet tilgængelige for alle. App’en er gratis at downloade, og man kan gå ind og se priserne hver dag.

Hjælp til vognmænd

Det er de små vognmandsfirmaer, Dennis Jensen vil have fat i. Derfor har han valgt at lancere app’en på Vestfyn Trækker.

Han fortæller også, at han er i gang med at udvikle en elektronisk kørselsrapport.

- Målet er, at gøre chaufførens daglige kørselslog overflødig. Den skal være elektronisk, så vognmanden kan sidde med diesel-fakturaen og udskrive den præcis samme dag, som turen er kørt.

Længere ude i fremtiden håber Dennis Jensen på, at der også kommer flådesyring og spedition med ind på app’en.


Artiklen er en del af temaet Vestfyn Trækker 2016.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.19