23948sdkhjf

Testcenter for automatiske truck

N.C. Nielsen og BILA åbner udviklings- og democenter for førerløse trucks.
Truckforhandleren N.C. Nielsen og rådgivningsfirmaet BILA er gået sammen om et fælles udviklings- og democenter for automatiske og førerløse truck.

Centret - AGV Scandinavia - ligger i Karlslunde og fik forleden besøg af Greves borgmester Pernille Beckmann og Greves erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed.

- Vi ønsker at erobre store andele af det skandinaviske marked for automatiske trucks, som kommer til at spille en stadig større rolle i fremtidens logistik på lagrene, fortalte salgschef Dennis Duelund fra N. C. Nielsen.

- Der er et stort behov for automatisering. Man kan spare nogle arbejdsgange ved at lade en truck håndtere rutineopgaver inden for lager-, transport- og produktionsløsninger. Det gælder for eksempel håndtering af palleterede varer, der skal flyttes fra en lastbil til et lager.

- Fordelen ved automatiske og førerløse truck er, at de kan køre i døgndrift og hverken kræver lys eller varme – og så er de jo heller ikke følsomme over for et fysisk belastende arbejdsmiljø, understreger Dennis Duelund.

Udviklingen af ny truckteknologi skal ske sammen med kunderne fra Greve-adressen

- Vi har drevet forretning med salg af nye og brugte truck her i Greve Kommune siden 1980’erne, siger Dennis Duelund.

- Med vores placering her i Greve ligger vi lige i logistiksmørhullet tæt på lufthavnen og Køge Bugt motorvejen. Vi har planer om at udvide med en ny 2.000 kvadratmeter stor lager- og testhal til den nye satsning.

- Vi har nu snart alle forudsætninger på plads til at skabe vækst inden for udvikling af førerløse truck. Vores næste skridt er at indgå i en endnu tættere dialog med de lokale virksomheder, der vil nyinvestere i et lager eller en produktionshal og kan se muligheder i at få udviklet og testet deres automatiske og førerløse truck her hos os, slutter han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.206