23948sdkhjf

Konkurrent snupper Schenker-chef

Erfaren logistikchef bliver ny luftfragtschef i Dachser.
Den 52-årige logistikchef Jochen Müller bliver en del af Dachser-holdet, når han til næste efterår skifter arbejdsplads fra den ene tyske transportgigant til den anden. Han flytter fra det statsejede DB Schenker i Berlin til det familieejede Dachser i Sydtyskland.

I første omgang bliver Jochen Müller sat til at udvikle forskellige projekter, men fra årsskiftet 2017/2018 vil han officielt overtage posten som Chief Operations Officer (COO) for Dachser's Air & Sea Logistics og blive en del af Dachsers topledelse.

Jochen Müller er født i Worms i 1964. Han har arbejdet i flere år son chef for Schenkers britiske organisation. I 2011 blev han en del af topledelsen i Schenker Deutschland med ansvar for Air & Sea Centraleuropa, logistik samt globale flytninger, messer og sportsarrangementer i hele verden.

Jochen Müller afløser Thomas Reuter, som går på pension den 31. december 2017.

Thomas Reuter

Thomas Reuter, som går på pension den 31. december 2017, har arbejdet hos Dachser siden 1978 og har været en del af bestyrelsen siden starten af 2006.

Reuter spillede en betydelig rolle i internationaliseringen af Dachser. Han stod blandt andet bag opbygningen af et globalt netværk af afdelinger for sø- og luftfragt.

I dag er Dachser Air & Sea Logistics etableret 196 steder i verden og har næsten 4.000 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079