23948sdkhjf

Gennembrud for alternativt batteri

Komplet flåde af lithium-ion trucks til fødevarevirksomhed.
Den tyske gaffeltruckproducent Still har netop leveret 66 nye el-trucks med lithium-ion batteriteknologi til firmaet H. & J. Brüggen KG i Lübeck. Det er en af Europas førende virksomheder inden for salg af müesliblandinger og müeslibarer. Virksomheden producerer også cornflakes og leverer råvarer og halvfabrikata til fødevareindustrien.

Det særlige ved denne leverance er, at kunden har valgt at gå fra de traditionelle blysyrebatterier til lithium-ion batterier.

Fordelene ved lithium-ion

- Det nye batterisystem giver Brüggen mange fordele, forklarer Holger Brandt, adm. direktør i STILL GmbH.

- På grund af lithium-Ion batteriets højere driftsevne er det specielt velegnet til at øge gaffeltruckens driftseffektivitet og minimere batteriskift ved flerholdskift. Lithium-ion batterier indeholder dobbelt så meget energi i det samme fysiske volumen og eliminerer al vedligeholdelsesarbejde med batterisyre.

- For medarbejderne betyder overgangen fremfor alt en reduceret arbejdsbyrde og mere komfort og bekvemmelighed. I stedet for at udskifte batterier, tilslutte dem til ladestationerne, oplade dem i mindst seks timer og efterfylde med destilleret vand, kan alt arbejde nu foregå via en ekstern ladestation.

- Disse faktorer øger truckenes driftseffektivitet og har en markant effekt på kundens driftsomkostninger, slutter Holger Brandt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078