23948sdkhjf

Renault fejrer første år med udvidet service

Sammenlægning af Renault Trucks i Volvo Trucks netværket har styrket serviceudbuddet på en række områder
Indlemmelsen af Renault Trucks' kunder i Volvo Trucks' serviceudbud er ikke blevet taget let på.

Medarbejderne på Volvo Trucks’ serviceanlæg har forberedt sig grundigt på opgaven. Reservedels- og værkstedspersonalet er målrettet blevet uddannet til at servicere Renault-kunden og Renault Trucks’ produktprogram, og der er blevet udpeget en Renault Trucks ambassadør på hvert enkelt serviceanlæg, som skal sikre kunden den ønskede service.

Samling af erfaringer
Og processen fortsætter, understreger servicedirektør Jens Egeskov fra Volvo Group Trucks Danmark A/S.

- Vi har samlet nogle erfaringer, og vi fortsætter med at målrette vores service. Vi er til for kunderne og vi ønsker at indrette vores forretning efter kundens ønsker og behov. Det ligger i vores dna, fortæller han.

Det høje ambitionsniveau på serviceområdet gælder alle filialerne i netværket – såvel dem, der hører under Volvo Truck Center som dem, der drives af de private forhandlere – Skifter Lastbil A/S, Autohuset Vestergaard A/S og Titan Lastvogne A/S. I alt et servicenetværk bestående af 20 servicepunkter i Danmark.

- Kunderne skal vide sig sikre på et højt og ensartet serviceniveau, uanset hvor i landet de vælger at besøge vores serviceanlæg, fortæller Jens Egeskov.

Nemmere for kunderne
Kunderne har taget godt imod det fælles servicekoncept for Volvo Trucks og Renault Trucks. Service- og værkstedschef Michael Korsgaard fra IBF i Ikast, der har cirka 200 lastbiler i daglig drift over hele landet, ser kun fordele ved sammenlægningen.

- Vi har fået et værksted mindre at besøge, når vores Renault og Volvo lastbiler kan komme på samme værksted. Vi har godt nok eget værksted, men vi benytter også eksterne værksteder rundt om i Danmark. Det kan forbedre vores effektivitet og nedetid, fortæller Michael Korsgaard.

Selvkørende Volvo-vognmand Rolf Holmslykke i Herning, der administrerer servicebehovet for virksomheden Sand Distributions fem Renault Premium lastbiler, ser også klare fordele.

- Det er et plus, at Volvos værksteder ligger inde med alle de nødvendige reservedele til både Renault og Volvo. Jeg er gennem mange år kommet på Volvos værksteder i Padborg, Aabenraa og Herning og er meget tryg ved reservedels- og værkstedspersonalets ekspertise. De er dygtige, fleksible og serviceorienterede, og det letter mig i mit arbejde, fortæller Rolf Holmslykke.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174