23948sdkhjf

Stena Line ansætter ny administrerende direktør

Carl-Johan Hagman forlader posten som administrerende direktør, men fortsætter som bestyrelsesformand i det store færgerederi
Niclas Mårtensson tiltræder pr dags dato udpeget som ny administrerende direktør i det store færgerederi, Stena Line. Det oplyser Stena Line i en pressemeddelelse.

Niclas Mårtensson har mere end 10 års erfaring med tunge ledelsesstillinger i Stena Line. Blandt andet har han bestridt poster som Route Manager i Tyskland og Polen, som driftsdirektør og senest som vicedirektør.

- Udnævnelsen af Niclas Mårtensson er et naturligt skridt i vores udvikling. Vi er derfor meget tilfredse med internt at have rekrutteret en ny administrerende direktør, som har alle forudsætninger for at realisere vores strategi, siger Carl-Johan Hagman.

Den hidtidige direktør, Carl-Johan Hagman, vender tilbage til sit virke som bestyrelsesformand i færgerederiet, ligesom han forbliver i rollen som Head of Shipping i Stena AB.

- Jeg ser stort frem til at varetage denne meget spændende stilling med fokus på vores kunder og vores vision om at skabe en bæredygtig og fuldt digitaliseret virksomhed. Behovet for transport af både gods og passagerer fortsætter med at vokse, og via vores solide europæiske færgenetværk står Stena Line stærkt i forhold til at møde efterspørgslen på bæredygtig vis, siger Niclas Mårtensson.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093