23948sdkhjf

Deutsche Post overtager UK Mail

Den tyske post-, pakke- og logistikgigant - Deutsche Post DHL - er klar til at overtage UK Mail.
Deutsche Post DHL Group, der i forvejen er verdens førende post- og logistikgruppe, bliver endnu større. Koncernen har onsdag 29 september 2016 indgået en aftale om vilkårene for en kontant overtagelse af aktierne i UK Mail Group plc.

Prisen er 440 pence pr. aktie. Det betyder, at man er parat til at betale 280 millioner pund (2,4 milliarder danske kroner) for UK Mail. Det svarer til en overpris på 43,1 procent i forhold til aktiekursen, da børsen lukkede den 27. september 2016.

UK Mail må ikke forveksles med Royal Mail, der er Storbritanniens offentlige postselskab. UK Mail er en privat post- og pakkeleverandør, der tog konkurrencen op med Royal Mail, da postmarkedet blev liberaliseret i Storbritannien. Virksomheden har udviklet sig til en af de største, privatejede post- og pakkeoperatører i Storbritannien.

Købet vil give DHL Group mulighed for at styrke sin position i Storbritannien, som er Eruopas største e-handelsmarked.

E-handel går over landegrænserne

Jürgen Gerdes, der er medlem af og talsmand for bestyrelsen i Deutsche Post DHL Group, ser en stigende efterspørgsel for e-handel med grænseoverskridende leveringer.

- Vi er den største pakkeleverandør på det tyske marked, og vi har allerede etableret en stærk position i en række europæiske lande, udtaler han i en pressemeddelelse.

- UK Mail er en veldrevet virksomhed og en etableret leverandør, der passer godt ind i vores øvrige forretning. Med købet vil vi yderligere udvide vores netværk og få et stærkt fodfæste i Europas tre største e-handelsmarkeder: Storbritannien, Tyskland og Frankrig. Disse tre markeder tegner sig for mere end 60 procent af online detailhandelen i Europa.

UK Mail har mere end 50 lokationer i Storbritannien og han håndtere 20,000 pakker pr. time.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.422