23948sdkhjf

En branche med fart på

Thomas Hjort tiltrådte som administrerende direktør i Universal Transport & Flytteforretning A/S for snart et år siden – og det har været yderst lærerigt
Fra en stilling som administrerende direktør i grossistvirksomheden Rikki Tikki Company A/S var det noget af et brancheskift, Thomas Hjort foretog, da han i februar 2016 tiltrådte som administrerende direktør i Universal Transport & Flytteforretning A/S.

Han overtog roret fra ejerleder Brian Søgaard, der i dag primært er fokuseret på flytteforretningen og andre forretningsområder der ligger udenfor virksomheden. Og den arv har været spændende at løfte, fortæller Thomas Hjort:

- Det er gået godt. Det er jo en helt anden branche, jeg er kommet ind i, men det er også en branche, hvor der er fart på. Vi lever meget med samfundet, så når der er gang i den, går det også hurtigt hos os. Det har været en meget spændende og lærerig tid, hvor vi har oplevet vækst med både nye og eksisterende kunder.

Positive forventninger
Det er en spændende tid at bevæge sig ind i branchen på – men også en tid hvor der er usikkerhed. Og derfor er Thomas Hjort også klar over, at selvom der er gode udsigter, så kan det ændre sig.

- Samfundsmæssigt er det ikke langt, man kan skue frem. Vi har positive forventninger, men vi må også erkende, at der er en del usikkerhedsmomenter; som boligskatterne, Brexit, det amerikanske præsidentvalg og så videre, siger han, og fortsætter:

- Selvom der er vækst, skal der ikke meget til at bremse den vækst. Men vi tror på, at det er en god fremtid, vi går i møde.

De gode udsigter har fået virksomheden til at investere i medarbejdere og materiel, og et nyt lærlingecenter, der skal være med til at sikre chauffører til fremtiden – med andre ord har Vejle-virksomheden masser af projekter, på både den korte og denne lange bane.

Der er knald på
Overgangen fra grossistvirksomhed til transportbranche er gået gnidningsfrit. Thomas Hjort må da også indrømme, at han ikke selv sidder med rattet i hænderne til daglig.

- Jeg har nogle rigtig dygtige fagfolk i virksomheden, så jeg er ikke inde i den daglige drift som sådan. Min opgave ligger mere i udvikling af organisationen og relationer til kunderne, så det minder meget om den stilling, jeg havde før, siger han, og tilføjer:

- Men i transportbranchen arbejder man lidt mere kortsigtet med beslutningsprocesserne, det foregår meget i nuet. Og så er det noget, der lever hele tiden - der er knald på 24/7 i Universal Transport.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094