23948sdkhjf

MAN bygger spritnyt lastbilcenter i Esbjerg

Første spadestik til et nyt lastbilcenter er netop taget - byggeriet, der kommer til at koste 30 mio. kr., bliver foregangsmodel for MANs nybyggerier i Europa
Med en fast tro på fremtiden vælger MAN Danmark at sikre sin fortsatte vækst i Esbjerg med tilhørende opland.

På en 12.800 kvadratmeter stor grund, lige ved indfaldsvejen til Esbjerg, opføres et helt nyt lastbilcenter med et bruttoetageareal på 2.200 kvadratmeter, som kommer til at huse et komplet og moderne værksted til reparation og opbygning samt reservedelslager og en salgsafdeling med indendørs udstillingsfaciliteter.

MAN har allerede et lastbilcenter i Esbjerg, men byudviklingen gennem årene har betydet mere bymæssig bebyggelse. Derfor er den nuværende placering ikke længere optimal til at skulle have tung trafik af lastbiler kørende til og fra anlægget. Det vil derfor ikke give mening at skulle bruge penge på at opdatere det nuværende anlæg.

Bedste placering i Esbjerg
Med Esbjerg som en af Danmarks største byer er det oplagt at MAN nu foretager en stor fremtidssikret investering i et nyt anlæg. Og med det nye lastbilcenter, placeret på hjørnet af Guldborgsundvej og Kjersing Ringvej med kort afstand til motorvejen, får MAN den bedste placering i området, med let tilgang for de mange MAN-kunder i området.

Nogenlunde samtidig med, at byggeriet står færdigt i efteråret 2017, lancerer MAN sin helt nye varebil, MAN TGE. Derfor er MANs nye varebil taget med i betragtningen, da det nye lastbilcenter skulle designes.

Byggeriet kommer til at omfatte en indendørs udstilling og værkstedsfaciliteter, der er skræddersyet til også at håndtere varebiler, idet der bliver 5 kombinerede last- og varebilsbaner, med hurtige og lette tilkørselsforhold.

Foregangsmodel for resten af Europa
Fra MANs hovedsæde i München har man været så begejstret for denne bygningsmodel, at det bliver foregangsmodel for alle kommende MAN nybyggerier i Europa – et forhold MAN i Danmark naturligvis er stolte af.

MAN Truck & Bus Danmark A/S har, udover det kommende lastbilcenter i Esbjerg, også lastbilcentre i Aalborg, Aarhus, Kolding, Padborg og Storkøbenhavn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11