23948sdkhjf

75.000 kroner for flotteste lastbil

Har du en flot lastbil? Så kan du vinde 75.000 kroner.

MCH Messecenter Herning lancerer prisen Show Truck Award på næste års transportmesse, Transport 2017, der finder sted 23.-25. marts.

Show Truck Award er en pris, som skal hylde de flotte lastbiler; men prisen skal også sætte fokus på det store arbejde, der lægges i at skabe en flot lastbil - lige fra lakeringen og indretning til rengøring og bilpleje.

- Vi vil gerne sætte fokus på fagligheden bag de flotte lastbiler, bedyrer Betina Enghold fra MCH Messecenter. Derfor har vi sammensat et professionelt dommerpanel, som sammen med de besøgende på transportmessen vælger en vinder.

I alt er der udvalgt seks dommere, som har deres faglige kompetencer på forskellige områder. Til bedømmelse af autolakering er faglærer Simon Bjerg Dinesen fra Teknisk Skole Silkeborg og teknisk konsulent Rico Laurits Madsen fra AutoBranchen Danmark.

Til at bedømme kabine-indretningen er faglærer Lea Andersen fra Teknisk Skole Skive. Hun er specialist som autosadelmager.

Udvendigt udstyr bedømmes af faglærer Lars Frimodt Sørensen fra Teknisk Skole Silkeborg og repræsentant fra Dansk Metal Tom Myrrhøj Nielsen.

Philip Jørgensen fra Philip's Bilpleje vurderer kategorien rengøring/bilpleje.

75.000 kroner til førstepladsen

Show Truck Award er ikke kuin kåringen af den flotteste lastbil. Det er også en udstilling, som finder sted fredag og lørdag under transportmessen. Her kan de besøgende se nærmere på bilerne og afgive deres stemmer. Sideløbende foregår dommervurderingerne.

Lørdag aften i forbindelse med Årets Transportfest offentliggøres vinderen, som ud over æren kan gå hjem med en præmie på 75.000 kroner.

Alle kan stille op med deres lastbil til Show Truck Award. Det er gratis at være med, men det kræver naturligvis, at lastbilen er på messen både fredag og lørdag. Der er indrettet et særskilt udendørs areal i forlængelse af messehallerne til lastbilerne.

 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079