23948sdkhjf

Horsens Erhvervshavn vækster på gods og medarbejdere

De foreløbige tal for 2016 viser vækst i mængden af gods som havnen har håndteret. Ligeledes har man ansat en Salgs- & Marketingskoordinator.

Det er begge målsætninger i havnens 2015-2020 strategi, så det glæder naturligvis Havnedirektør Claus Holm Christensen:

- Når man laver en plan, så bør man følge den – og det gør vi. Vi har ansat Alex Lassen som Salgs- og marketingskoordinator, for at styrke flere elementer i vores organisation. Havnen har stor betydning for byen og afføder direkte eller indirekte ca.  800 arbejdspladser, og det er derfor vigtigt, at vi har den rigtige besætning til at servicere nuværende og kommende virksomheder på havnen, fortæller Havnedirektøren.

Alex Lassen kommer med erfaring indenfor salg, forhandling, projekter og ledelse, blandt andet fra Horsens Kommune, DLG, Würth og IKEA.

- Jeg kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver, både i forhold til vores kunder, vores udvikling som erhvervshavn og ligeledes i forbindelse med infrastrukturen på havnen. Jeg er allerede kommet godt i gang, og glæder mig enormt til de kommende processer, da jeg ser Horsens erhvervshavn som en meget vigtig brik i det samlede Horsens erhvervsliv, siger den nye Salgs- & Marketingskoordinator.

Moderne industrihavn i vækst
Op til i dag har erhvervshavnen udviklet sig til en moderne industrihavn, der servicerer det lokale erhvervsliv og som med sin centrale beliggenhed også kan betjene store dele af Øst- og Midtjylland.

Og Horsens Erhvervshavn vil være en havn i vækst – en stærk og handlekraftig partner for både lokale, nationale og internationale virksomheder og styrke sin position som et centralt samlingspunkt for regionale aktiviteter. Potentialet for havnen er stort, så det er vigtigt at der fremadrettet arbejdes målrettet mod udvikling af Erhvervshavnen.

Horsens Havn er en fjordhavn med en historie, der kan føres tilbage til vikingetiden og i dag lever Erhvervshavnen og byen i tæt samspil med hinanden, idet byen de senere år er vokset ud over den inderste del af havneområdet.

- Jeg er sikker på at mange af de lokale indbyggere har et kendskab til havnen og dens vigtige betydning for byen og erhvervslivet” tilføjer Havnedirektør Claus Holm Christensen, og fortsætter:

- Men vi vil gerne fortælle mere om, hvilke aspekter som vi arbejder med i vores dagligdag, hvilke opgaver vi udfører samt vise noget fra dagligdagen for havnen. Derfor har vi oprettet en Facebook side til dette formål – her vil vi løbende bringe et indblik i Havnens virke.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078