23948sdkhjf

Chauffør fyret efter SMS-flirt med kunde

Kvinde modtog flirtende sms fra en chauffør fra Nemlig.com, efter at han havde leveret hendes varer og lånt hendes toilet

En chauffør fra Nemlig.com er blevet fyret, efter han via sms havde fortalt en kunde, at hun var smuk og havde spurgt, om hun var gift.

Kunden, en 27-årig kvinde fra København, fortæller til Ekstra Bladet, at hun synes det er grænseoverskridende, at hendes personlige oplysninger er blevet brugt til en form for dating.

Ved leveringen af varer lånte chaufføren kundens toilet. Kort efter modtog hun en sms, hvor der stod "You are verry beautiful,you are married?". Det klagede hun til Nemlig.com over.

 - Vi tager på det kraftigste afstand fra en sådan opførsel og har derfor valgt at stoppe samarbejdet med chaufføren med øjeblikkelig virkning. Det er en meget atypisk situation og opførsel, som ligger langt fra den store ros, som chaufførerne ofte får. Vi er utrolig kede af, at kunden har haft denne oplevelse, og kan garantere, at vi bestemt tager situationen meget alvorligt, siger viceadministrerende direktør hos Nemlig.com, Henrik Hjorth til Ekstra Bladet.

Kilde: Ekstra Bladet

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079