23948sdkhjf

Konkurs-ramte HMK Bilcon tæt på salg

Tankvognproducentens fremtid kan ligge uden for landets grænser.

Siden de 80 medarbejdere hos nordjyske HMK Bilcon blev sendt hjem for en lille uge siden, har der været en intens aktivitet i konkursboet. Og et salg kan være nært forestående, oplyser kurator Christian Jul Madsen, advokat og partner hos Kromann Reumert i Aarhus.

I øjeblikket analyser kuratoren på, om driften hos tankvognsspecialisten i Gistrup ved Aalborg i et begrænset omfang skal genoptages. Der er nogle ordrer, der er ved at være færdige, og det vil komme kreditorerne til gode at få tingene afleveret.

Parallelt er der også masser aktivitet på salgssiden, og der kan allerede være taget en beslutning i starten af næste uge.

- Der er rigtig, rigtig god interesse for virksomheden, og der er sat en salgsproces i gang. Vi håber meget på at have en afklaring på salgsprocessen primo i den kommende uge, fortæller Christian Jul Madsen.

Kan ende i udlandet
Hvor aktiviteterne vil ende i forhold til et salg, kan både være i Danmark eller i udlandet. Kurator bekræfter overfor Jern & Maskinindustrien, at der er både dansk og udenlandsk interesse for HMK Bilcon.

- Omstændighederne taget i betragtning er vi oppe på et højt antal, som er interesseret i at købe virksomheden. Det er både interesserede, der vil købe virksomheden og flytte aktiviteterne, men der er interesserede, som vil købe og videreføre produktionen i Gistrup, uddyber kurator.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109