23948sdkhjf

Blue Water i tysk joint venture

Ny joint venture mellem Blue Water Shipping og BREB (Bremer Reederei E&B) fokuserer hovedsageligt på vindmølleindustrien i Tyskland

Blue Water Shipping og BREB (Bremer Reederei E&B) har etableret en joint venture under navnet Blue Water BREB.

Havneagentur, stevedoring, lastning, losning, oplagring og transport – udbuddet af serviceydelser fra nyetablerede Blue Water BREB er omfattende. Og ydelserne er baseret på mange års erfaring på området.  

- Blue Water BREB har et unikt setup, som kombinerer de to stærke firmaers viden og ekspertise. Med dette joint venture er vi nu i stand til at tilbyde den tyske offshore-vindindustri alle former for transport- og logistikydelser, siger Arne Ehlers, administrerende direktør og partner i BREB.

Hos Blue Water Shipping ser firmaets stifter og administrerende direktør, Kurt Skov, gode fremtidsmuligheder for Blue Water BREB:

- Blue Water Shipping tilfører Blue Water Breb solid ekspertise, og vi har en stærk international position ikke kun indenfor vindindustrien, men i hele energisektoren. Sammen med BREB vil vores primære fokus være at tilbyde løsninger skræddersyet til hver enkelt kundes behov og krav – og dermed optimere kundens forsyningskæde.

BREB (Bremer Reederei E&B) med kontorer i Cuxhaven (hovedkontor), Bremen, Sassnitz-Mukran og på Helgoland har siden 2008 været aktive indenfor vindindustrien i Tyskland.

Den nye allierede, Blue Water Shipping, har i to årtier leveret serviceydelser til vindindustrien – offshore såvel som onshore. Firmaet  har hovedkontor i Esbjerg og over 60 kontorer på verdensplan.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188