23948sdkhjf

DSV åbner kontor på ny lokation

Stigende aktiviteter i bilindustrien betyder højere efterspørgsel på transport- og logistikløsninger - og så er DSV på pletten

DSV åbner nyt kontor i Makedonien. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Det nye kontor bliver placeret i Skopje, med tre ansatte som skal være med til at vækste forretningen.

Afdelingen vil blive ledet af Dragan Petrushevski, der har mange års erfaring indenfor logistik i såvel Makedonien som i udlandet.

Skopje-kontoret er det første af sin slags indenfor DSV-koncernen i Makedonien. Det nye selskab DSV Road DOOEL kommer til at håndtere alle transport- og logistikaktiviteter i Makedonien, inklusiv Air & Sea og Logistics aktiviteter.

Makedonien har omkring 2,1 mio. indbyggere og ligger på Balkan-halvøen, grænsende op til Serbien, Bulgarien, Grækenland, Albianien og Kosovo. Makedonien har to lufthavne (i Skopje og Ohrid), men opererer hovedsageligt gennem havnene i Thessaloniki i Grækenland og Durres i Albanien. Makedoniens største industrier er tekstil, landbrug og metalindustri.

De seneste otte år har bilbranchen dog også vist sig som en voksende industri i Makedonien, da mange producenter vælger at etablere sig i landet. Dette betyder igen en stigende efterspørgsel på transport- og logistikløsninger ind og ud af landet, som DSV altså nu vil være med til at løfte.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219