23948sdkhjf

Tre nominerede til Årets Opbygning

Et modulbaseret lad, et køleanlæg på CO2 og to-i-en chassis kæmper om titlen som Årets Opbygning. Vinderen findes på

I dag fredag og i morgen lørdag kan de besøgende på Transport 2017 i Herning afgøre, hvilken opbygning, som kåres til den bedste i år. Disse to dag kan der nemlig afgives stemmer på tre nominerede opbygninger.

I alt har knap 40 opbygninger været tilmeldt konkurrencen i år, men en jury har torsdag udvalgt tre til finalen – og disse tre kæmper om publikums stemmer de næste to dage.

De tre nominerede er:

Vandborg Karosserifabrik – en modulopbygget lad til entreprenører og håndværkere.

KH OneStop – et Thermo King CO2 køleanlæg monteret på en Scania hybrid lastbil.

Broshuis Scandinavia – 2Connect to-i-et chassis.

Vandborg Karosserifabrik
Vandborg Karosserifabrik er nomineret for sit modulbaseret lad, der er tiltænkt entreprenører, håndværkere og servicefolk.

Opbygningen har fokus på segmentet 3.500 kilo biler. Der er tale om et smart og helt nyt koncept med fokus på funktionalitet, vægt og design. Der er tænkt på surringsmulighederne. Det er et lad, der er stærkt konkurrencedygtigt på grund af sin vægt.

Spildplads er udnyttet til opbevaring af koste, skovle og værktøj. Og ladet er tyverisikret for at undgåtyveri fra bilen, når den holder i byerne.

KH OneStop
KH OneStop er nomineret for en opbygning af kølekasse og kølemaskine, der er monteret på en Scania hybrid lastbil. Til sammen kan køretøjet opfylde de strenge miljø- og støjkravkrav, der stilles til natdistribution i storbyerne. Det unikke er, at hybridlastbilen og CO2-køleanlægget tilsammen gør varelevering støjfri.

Broshuis Scandinavia
Broshuis Scandinavia er nomineret for sit to-i-et chassis 2Connect.

2Connect består af to sættevogne, som kan sættes sammen til én. Vogntog kan køre med to 20 fods containere og sætte dem af to forskellige steder.

Samlet kan vogntoget køre med 56 ton. Fordelen er, at man kører med en større totalvægt, der spares en trækker, man kører med en bil mindre, og man behøver kun én chauffør. Systemet har taget over et år at blive godkendt i Danmark.

Besøgende kan stemme
Indtil lørdag aften kan de besøgende på Transport 2017 afgive deres stemme på Årets Opbygning. Lørdag aften kåres vinderen ved Årets Transportfest, som på festlig vis afrunder de tre messedage. De tre nominerede kan sammen med de øvrige indstillede til Årets Opbygning opleves hver dag på Transport 2017.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.558