23948sdkhjf

Vendelbo Spedition satser på levering til private

Krisen i oliebranchen tvinger transportfirmaet til at tænke nyt. Derfor retter man nu fokus mod levering til private.

Transportfirmaet Vendelbo Spedition har i løbet af de sidste fem år investeret over 30 millioner kroner i lastbiler, som er særligt egnet til at transportere specialgods som køkkener og bordplader til private i Norge.

Oprindeligt har firmaet ellers især baseret sin omsætning på underleverancer til olieindustrien. Men siden oliekrisen brød ud, er antallet er olierelaterede kunder i Norge dalet kraftigt.

Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

Til avisen fortæller administrerende direktør Jesper Bundgaard Madsen, at antallet af norske kunder næsten forsvandt i 2016. Derfor krævede det nye tiltag, hvis man skulle opretholde en høj omsætning.

 - Sidste år gav ikke underskud, men det var et dårligt år, så vi måtte gøre noget. Det er et langt, sejt træk, men forhåbentlig kommer 2017 til at vende tingene for os, siger Jesper Bundgaard Madsen.

 En stor del af de nyindkøbte lastbiler er såkaldte forvogn-hængere, som er velegnede til levering af specialgods til private.

I alt er 15 speciallastbiler kommet til, og for Vendelbo Spedition består opgaven nu i at laste og køre hele vejen til slutbrugeren på hvilken som helst adresse i Norge.

- Vi har en lav skadesfrekvens, fordi varerne ikke skal håndteres flere gange, og det belønner kunderne, siger Jesper Bundgaard Madsen til Nordjyske.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096