23948sdkhjf

DB Schenker udvider i København

Kapaciteten på DB Schenkers største terminal i Danmark er blevet for lille

Det går så stærkt for transportvirksomheden DB Schenker i Danmark, at den må øge kapaciteten på terminalen i Hvidovre.

Det er den såkaldte platformstrafik ned gennem Tyskland, der er vokset. Denne trafik består af daglige afgange fra Hvidovre til forskellige destinationer i Tyskland. Dem er der kommet flere og flere af. De udgør grundstenen i den vækst, som virksomheden befinder sig i. Derfor skal terminalen i Hvidovre udbygges.

- Med den udbyggede terminal bliver Hvidovre en helt naturlig drejeskive for nordisk distribution. Fremover får vi også flere hubs i Norden, siger adm. direktør Henrik Dam Larsen.

- Vi vil være markedsleder på kvalitet. Det er vores klokkeklare mål at tjene vores penge ved at levere en bedre kvalitet end konkurrenternes. Det er et mål, vi arbejder benhårdt på at nå. Den bedre kvalitet består ikke blot i, at leverancerne kommer hurtigere frem. Den består også i, at leverancerne er ubeskadigede og kommer til aftalt tid.

Tættere europæisk netværk
Udvidelsen i Danmark hænger sammen med moderselskabets vækststrategi. DB Schenker står foran en samlet europæisk udrulning med et tættere netværk i Europa.

- Det vil betyde endnu bedre ”lead times” og bedre ”on time performance” – altså kortere transporttid og bedre kvalitet i leverancerne ned gennem Tyskland.

Tysk økonomi i vækst
DB Schenkers planer falder godt i tråd med de stigende forventninger til tysk økonomi.

Det Dansk-Tyske Handelskammer har netop opjusteret forventningerne til Tysklands økonomi. Den tyske beskæftigelse forventes at stige med 350.000 mennesker i 2017, mens forventningerne til væksten er opjusteret til 1,6 procent.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174