23948sdkhjf

Ny lastbil skal spare MJ Transport 100.000 kr. årligt

MJ Transport forventer en besparelse på op til 100.000 kroner om året i diesel og en reduktion af CO2-udledningen på 43 tons med ny Scania Ecolution-lastbil

Vognmanden Martin Haupt Jensen skulle egentlig blot skifte sin Scania R 520 ud med en ny R 520, men en god samtale med salgskonsulent Morten Brøcher og en grundig analyse af sin kørsel gjorde udslaget. Han ændrede holdning og bestilte en Scania R 500 Ecolution-model. 

MJ Transport kører dagligt transporter for DSV Transport. Med en Ecolution-løsning forventes det, at han kan komme op at køre 3,1 km/l og med 110.000 kørte km om året, med en gennemsnitsvægt på 31 tons, giver det en forventet besparelse på 100.000 kr. i forhold til det, han kører i dag.

- En besparelse på  op til 100.000 kr. om året samtidig med, at jeg også gør noget godt for miljøet, er ikke noget, jeg kan overhøre, siger vognmand Martin Haupt Jensen.

No Cure no Pay
- Det er en kombination af de rigtige specifikationer på lastbilen, chaufførtræning og løbende vedligeholdelse, der gør udslaget, når Scania tør gå ud og love så stor en besparelse, fortæller Ecolution Manager Erling Petersen.

- Og i bund og grund er der ingen grund til at lade være med at købe denne løsning. Konceptet omfatter en ”No cure, no pay”-garanti, hvor Scania refunderer vognmanden udgifter til de nødvendige abonnementer på overførsel af driftsdata samt chaufførcoachingen, såfremt den opnåede brændstofbesparelse ikke dækker udgifterne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093