23948sdkhjf

Blue Water Shipping vinder ny milliard-kontrakt

Et konsortium ledet af Blue Water Shipping har vundet endnu en mia kontrakt i Kazakhstan for Tengizchevroil (TCO)

I løbet af 2016 offentliggjorde Blue Water Shipping tildelingen af tre kontrakter for Tengizchevroils (TCO) i forbindelse med udvidelsen af Tengiz-oliefeltet i Kazakhstan.

I disse kontrakter står Blue Water Shipping i spidsen for to konsortier, som skal levere 20 specialdesignede MCV-fartøjer (Module Carrying Vessels) til transport af moduler gennem det indre russiske flodsystem og på Det Kaspiske Hav til den nyetablerede havn i Prorva, Kazakhstan, tæt på Tengiz-oliefeltet.  

Blue Water Shipping kan nu offentliggøre endnu en kæmpekontrakt for TCO. Her står Blue Water i spidsen for et konsortium, som også omfatter Manchester Shipping. Konsortiet har vundet en kontrakt i forbindelse med transporten af modulenheder fra Sortehavet og Østersøen – via det russiske flodsystem – til Prorva i Kazakhstan.

Stor ombygning venter
Projektet kommer til at involvere op til 11 pramme og 29 slæbebåde, der skal opgraderes og ombygges, så de opfylder de særlige krav til den krævende og vanskelige transport.

Konsortiet vil arbejde tæt sammen med førende russiske slæbebådsoperatører, og TCO vil dermed drage fordel af de involverede firmaers forskellige kompetencer og erfaringer fra store transporter gennem Volga-Don floderne - og de mange sluser, begrænsede vanddybde samt øvrige krævende forhold.

De fire TCO-kontrakter har for Blue Water en samlet kontraktsum på over 5 mia kr, og har samtidig sendt Blue Water op i eliten inden for projekttransporter til olieindustrien.

Mere end 20 års erfaring
- Blue Water Shipping har mere end 20 års erfaring med komplekse transporter i det kaspiske område, og vi er beærede over og meget glade for at være blevet tildelt disse kontrakter for TCO. Vi har et tæt partnerskab med stærke og førende firmaer omkring hver af kontrakterne” fortæller Kurt Skov, adm. direktør og grundlægger af Blue Water Shipping.   

Tengizchevroil LLP er et kazakhstansk partnerskab som efterforsker, udvikler og producerer råolie, LPG, tørgas og sulfur.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.281