23948sdkhjf

Køge får ny smutvej til København

Nu går arbejdet med at anlægge nye motorvejsramper ved Køge i gang. Det betyder, at Køge nu rykker tættere på København

Med to nye østvendte motorvejsramper bliver der kortere til København for pendlere og lastbiler ved Vemmedrup i Køge Kommune.

Fredag 9. juni 2017 går Vejdirektoratets arbejde med de nye ramper officielt i gang, og borgmester Flemming Christensen er ikke i tvivl om, at de nye ramper vil være en vigtig udvidelse af områdets trafikale forhold. 

- Når de nye motorvejsramper står færdige, så er Køge Kommune endnu engang rykket lidt tættere på København. Det kommer til at gavne både de erhvervsdrivende og borgerne i de omkringliggende landsbyer. Køge Kommune vokser, og kortere afstand til København vil også kunne trække endnu flere børnefamilier til vores landsbyer. Den nye forbindelse til motorvejen kommer således hele kommunen til gode, fortæller borgmester i Køge Kommune Flemming Christensen.

Mindre hovedvej – mere landsby
Med de nye ramper bliver det nemmere for beboerne i landsbyerne vest for Køge at komme på motorvejen mod København, men projektet skaber ikke kun bedre adgang til Vestmotorvejen. Det vil også aflaste trafikken på den nærliggende Ringstedvej, som en del bilister i øjeblikket benytter som den primære adgangsvej til Køge og Sydmotorvejen.

I fremtiden betyder de østvendte ramper mindre tung trafik og støj i myldretiden gennem landsbyerne Lellinge og Lille Skensved.

- De nye ramper sikrer fuld adgang til motorvejen for området – specielt får borgere i Bjæverskov, Vemmedrup og Ejby en fordel, når turen går mod øst, siger Robin Højen Madsen, projektleder i Vejdirektoratet.

Borgmester Flemming Christensen, Køge Kommune, sætter officielt anlægsarbejdet i gang med et første ”spadestik” arrangement på Ejbyvej 111, fredag den 9. juni kl. 12.00. Alle er velkomne til arrangementet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094