23948sdkhjf

Dachser er German Company of the Year

Dachser Nordic modtager pris for deres succes i Danmark og bidrag til fornyelse i branchen

Transport- og logistikvirksomheden Dachser Nordic A/S modtager prisen German Company of the Year 2017 for deres succes i Danmark og bidrag til at forny branchen.

Prisen, som uddeles af Copenhagen Capacity, Invest in Denmark og Dansk-Tysk Handelskammer, hædrer et tysk selskab, der skaber fremgang i Danmark. Prisen blev overrakt af udenrigsminister Anders Samuelsen.

- Dachser er en stærk og innovativ spiller i den danske transport- og logistikbranche. Virksomheden formår at fremvise signifikant vækst i både medarbejderantal, omsætning og indtjening. Derudover er Dachser med til at introducere nye og forbedrede løsninger som blandt andet modulvogntog på de danske veje, siger Thomas Højlund Christensen, commercial director hos Invest in Denmark. Han fortsætter.

Stort stolthed hos Dachser
- Vi er utrolig stolte over denne pris, siger Finn Skovbo Pedersen, Managing Director for Dachser Nordic.

- Det er en milepæl for os at blive kåret som German Company of the Year 2017, for det viser, at vores hårde arbejde er værdifuldt ikke kun for vores kunder, men også for erhvervslivet i Danmark. Men vi har ikke tænkt os at hvile på laurbærrene – dette skulderklap skal være en inspiration og motivation til, at vi fortsat yder vores ypperste og tænker innovativt, så vi også i fremtiden kan levere intelligente logistikløsninger til det danske marked.

- Dachser løb med sejren på grund af deres store succes i Danmark og betydningsfulde position, som er opbygget på få år, i transport- og logistikbranchen. Fra 2011 til 2015 er antallet af medarbejdere steget 7,5 pct. og omsætningen 33 pct. Denne udvikling i Danmark er bemærkelsesværdig og er blandt andet opnået på grund af et konstant fokus på kunderne, supplerer Claus Lønborg, administrerende direktør for Copenhagen Capacity.

Stor interesse for German Company of the Year
For andet år uddeler Copenhagen Capacity, Dansk-Tysk Handelskammer og Invest in Denmark German Company of the Year, og der har været stor interesse for prisen med 22 ansøgninger fra alle brancher og virksomhedsstørrelser.

Reiner Perau, administrerende direktør for Dansk-Tysk Handelskammer siger:

- Vi har modtaget mange gode og interessante ansøgninger fra alle brancher. Det gjorde det svært at nominere tre kandidater. Dachser, GROHE og SSI Schäfer har i år udmærket sig inden for de tre kriterier vækst, innovation og investering i forhold til de andre ansøgere. Alle finalister er gode eksempler på, hvordan en ny tilgang og et højt ambitionsniveau kan skabe arbejdspladser og succes i Danmark.

Udenrigsminister Anders Samuelsen overrakte German Company of the Year til Finn Skovbo Pedersen, Managing Director for Dachser Nordic A/S.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094