23948sdkhjf

Nordjysk Blæser-Service flytter produktion til Polen

Alle fodertanke vil i fremtiden blive produceret af mangeårig samarbejdspartner i Polen

Nordjysk Blæser-Service har nu gennem mere end 12 år leveret fodertanke til det Danske og Norske marked. Det har gennem årene beløbet sig til 100 tanke, der alle er opbygget af Nordjysk Blæser-Service.

Halvdelen af tankene er tidligere blevet produceret i Danmark, mens den anden halvdel er blevet produceret på en fabrik i Polen, der har mange års erfaring med produktion af aluminiumstanke.

Nordjysk Blæser-Service har nu valgt at indlede et direkte samarbejde med fabrikken og dermed flytte den resterende produktion til Polen. Dermed kan virksomheden tilbyde en ny og optimeret konstruktion af forvognstanke, anhængere og sættevogne til transport af foder.

- Tankene beregnes, konstrueres og designes af vores egne teknikere, men produceres på fabrikken i Polen, der anvender de nyeste metoder til sammenføjning af aluminium. Fabrikken råder både over en automatisk pladesvejsemaskine og en svejserobot, der kan lave alle udvendige svejsninger, skriver Nordjysk Blæser-Service i en pressemeddelelse.

Nordjysk Blæser-Service samarbejder med en kvalitetssikringsrådgiver i Polen, og der er således altid kontrol af det udførte arbejde.

Opbygning, montering og lakering af tank, blæser, rørsystem m.m. foretages stadig i Danmark. Den store andel aluminium gør Nordjysk Blæser-Services tankbiler til nogle af de letteste på markedet.

Opbygning af rørsystemet er en af Nordjysk Blæser-Services specialiteter. Et godt flow i rørsystemet er vigtigt for at opnå bedst mulige aflæssetider og samtidig optimere forbruget af brændstof ved aflæsning.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078