23948sdkhjf

Super-studerende vinder logistikpris

Et gennemsnit på 11,6 på Copenhagen Business School gav pris på 10.000 kroner..

Penille Kryger fik ekstra meget opmærksomhed, da hun forleden dimitterede fra HD Supply Chain studiet på CBS Copenhagen Business School. Hun scorede et gennemsnit på 11,6 og modtog Logistikprisen på 10.000 kroner.

Prisen er stiftet af Logistikkompagniet og gives til den studerende, der har opnået årets højeste gennemsnit på HD-studiets Supply Chain Management-linie.

Til daglig er Penille Kryger operations manager i shipping- og skibsredervirksomheden Ultrabulk A/S. Ved siden af jobbet har Penille Kryger på tre år færdiggjort HD-studiet i Supply Chain Management, som hun afsluttede med årets højeste gennemsnit.

- Jeg er meget glad og beæret over at modtage prisen og stolt af det endelige resultat. Desuden er det en flot gestus, at Logistikkompagniet anerkender det hårde arbejde, som studerende skal udføre for at opnå et godt resultat, sagde den stolte og smilende prismodtager.

HD-studiet tages typisk ved siden af et fuldtidsarbejde og i en udfordrende balance med et familieliv. Hvert år optages 45-50 studerende på HD SCM. Aldersfordelingen på holdene spænder fra sidst i 20’erne til midt i 50’erne. Uddannelsen er for mange et karrieremæssig springbræt. Enten avancerer de i de virksomheder, de er ansat i, eller også skifter de job.

Husbygger og nybagt mor

Ved siden af SCM-studiet og fuldtidsjobbet i Ultrabulk har Penille Kryger også fået sønnen Jonathan, der nu er syv måneder gammel. Sammen med sin mand Nicklas Kryger er parret ved at bygge hus i Roskilde, så de kan flytte ud af den nuværende lejlighed, hvor der ikke er tilstrækkelig plads til småfolk.

I forbindelse med overrækkelsesceremonien på CBS afslørede parret smilende, at prisen på de 10.000 kroner med stor sandsynlighed vil indgå i logistikplanerne for at få færdiggjort parrets nye hjem så hurtigt som muligt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.205