23948sdkhjf

UPS transporterer Europas bedste vine verden rundt

Vin kan nu blive transporteret direkte til kunder uden for Europa

UPS udvider deres service i forhold til at transportere alkohol, vin og øl til kunder globalt. Ved at bruge en af UPS Express eller Standard forsendelsesmulighederne kan vin-kendere og -entusiaster få sendt deres favorit vine direkte fra vingården til deres hjemmeadresse.

Ifølge en global undersøgelse forventes vinimporten til Kina at vokse med omkring 80% mellem 2016 og 2020. Denne stigning er del af en overordnet forventet stigning i importen på næsten 13% for hele Asien og Stillehavsregionen. Da Italien, Frankrig og Spanien står for 50% af den globale vinproduktion, giver det stigende forbrug i markeder uden for Europa mulighed for forsat at skabe vækst, selvom forbruget af vin falder i Europa.

- Vores prioritet er at sikre vores kunder. Uanset om de er forbrugere, producenter, vineksperter eller forhandlere, kan de få deres vin hvor og hvornår de vil og med sikkerhed for deres forsendelse gennem UPS, siger Nando Cesarone, President, UPS Europes.

Fra udvalgte lande i EU leverer UPS direkte til forbrugerne i Kina, Syd Korea og Japan, og nu også til Canada, den Dominikanske Republik, Hong Kong, Indien, Macao, Sydafrika, Schweiz, New Zealand, Philippinerne, Singapore, Taiwan og Thailand.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062