23948sdkhjf

Første opbygning fra Thisted

Den nyåbnede SAWO-afdeling i Thy har netop rullet sin første opbygning ud

SAWO’s nye afdeling i Thisted har netop rullet sin første opbygning ud af værkstedet.

Det drejer sig om en 4-akslet Volvo FMX, der er monteret med et Multilift XR22SL.61 kroghejs med blandt andet funktionerne hurtigtip, il-gang og automatisk sekvensstyring, så alle funktioner kan køres i en arbejdsgang.

Opbygningen er med udtrækbar kofanger, og den eksisterende brændstoftank er under opbygningen ændret til hydrauliktank.

Opbygningen er leveret til Bejstrup Vognmandsforretning i Fjerritslev, der er et meget alsidigt firma med mange biler, og beskæftigelse indenfor blandt andet transport, anlægsarbejde og entreprenør. Det er den første kunde, der nyder godt af SAWOs tilstedeværelse i Thisted. Bejstrup

Afdeling siden maj

SAWO har i maj 2017 åbnet afdelingen i Thisted for at være tættere på de mange eksisterende og potentielle kunder i området, og øge serviceniveauet.

Afdelingen ligger på Falkevej 3 i Thisted, hvor Entreprenørværkstedet Thy tidligere holdt til, og hvor der er blevet serviceret og repareret entreprenørmateriel i mange år.

Værkstedet er blevet opgraderet og renoveret, så det er kommet på niveau med SAWO’s andre værksteder.

Frits Svendsen, der tidligere har stået for driften af Entreprenørværkstedet Thy, er fortsat på værkstedet.

Derudover er Jesper Kjær Jensen blevet ansat som afdelingsleder. Jesper Kjær Jensen har arbejdet inden for opbyggerbranchen i mange år. Han får ansvaret for værkstedsdriften og for salget til vognmændene fra afdelingen i Thy.

- Med den centrale placering af afdelingen, gør vi det nemt for kunderne i Thy-området at komme og få serviceret deres materiel, siger Jesper Kjær, som også mener, at man i den nærmeste fremtid skal have ansat flere folk.

SAWO har nu 13 afdelinger spredt ud over landet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094