23948sdkhjf

Alt udsolgt på Transport Øst

Alle standpladser er besat, når Transport Øst slår dørene op i Greve 2.-3. september

For niende gang åbner Transport Øst dørene i weekenden 2.-3. september, og udstillingen kan melde alt udsolgt. Alle standpladser er besat, og mere end et halvt hundrede udstillere igen er på plads til et par dage med masser af fagsnak, kollegial hygge og gode handler hen over standene.

Alle syv store lastbilmærker deltager i år på Transport Øst, så der bliver rig mulighed for at se på lastbiler, ligesom udstillerlisten også byder på trailere, kraner, opbygninger, finansiering, uddannelse, rådgivning, tilbehør, dæk, olieselskaber og meget andet.

- De fleste udstillere meldte sig allerede til, da vi lukkede messen ned sidste år, og derudover er der kommet nogle nye til i stedet for andre. Generelt fornemmer man, at det går fremad i branchen, og der er god interesse fra udstillere til at komme og møde resten af branchen på den her måde, siger Jeanette Routhe fra Danske Transport Medier, der står bag Transport Øst.

Udstillingen har igen i år opbakning fra Greve Kommune, som arbejder aktivt på at skabe bedre rammer for transporten i området, der i forvejen huser en lang række vognmandsvirksomheder og forhandlere til branchen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078