23948sdkhjf

TIP overtager Agathon On Spot

TIP Trailer Services ekspanderer med et nordjysk værksteds-opkøb.

Som en del af TIPs ambition om at etablere et stærkt og bredt servicenetværk overtager TIP den 1. september 2017 endnu et værksted i Danmark.

Det veldrevne værksted Agathon On Spot bliver nu en del af TIP Trailer Services. Værkstedet er strategisk godt placeret i Hirtshals, der er et af de centrale og naturlige trafikpunkter for transport mellem Norge, Færøerne, Island, Danmark og central Europa.

Værkstedet har 14 baner og er placeret tæt på havnen, hvor den årlige trafik af tung transport de seneste år har været kraftigt stigende. Dette er understøttet af store infrastruktur investeringer i blandt andet motorvej, kombiterminal og havneudvidelse.

Del af vækstplan

Christian Petersen, adm. direktør for TIP Nordic ser opkøbet af Agathon On Spot, som et væsentligt led i TIPs vækstplaner.

- Vores mål er at skabe et fleksibelt og omfattende servicenetværk i Norden, hvor både egne og eksterne trailere er sikret en professionel og effektiv service.

- Vi er glade og stolte over, at kunne tilføje Agathon on Spot til vores servicenetværk. Bent Agathon har formået at opbygge et veldrevet og yderst profesionelt værksted med medarbejdere, der besidder kompetencer og ekspertise, der stemmer overens med vores krav om kvalitet og effektivitet.

- Vi er særligt glade for, at vi styrker vores kompetencer indenfor køleservice. Vi ser frem til, at vores service tilbud til eksisterende og nye kunder bliver yderligere forstærket, siger Christian Petersen.

Tungt materiel fra Nordatlanten 

Værkstedet Agathon On Spot blev etableret i 2006 af Bent Agathon, og har på imponerende vis formået at positionere sig, som et væsentligt service værksted for trailere og tungt materiel, der kommer til og fra Nordatlanten.

- Vi glæder os over, at blive en del af TIPs professionelle service netværk, siger Bent Agathon.

- TIP Trailer Services har i mange år bevist, at de har ambitioner og målsætning om at drive og skabe et værkstedsnetværk, hvor kvalitet, professionalisme og effektivitet er afgørende. Dette har også altid været centralt for os, og jeg ser meget frem til at blive en del af en international virksomhed, der har fokus på at forstærke og udvide deres service tilbud til deres kunder.

Bent Agathon forsætter i en rolle som ansvarlig for salg af værkstedsservice hos TIP i skandinavien. Med det nye opkøb er TIP nu oppe på 15 værksteder i Norden.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094