23948sdkhjf

DI Transport vil styrke banegodstransporten

Investeringer i infrastruktur og styrkelse af både den kollektive transport og banegodstransporten skal afhjælpe generende trængsel på vejnettet

Stigende trængsel giver udfordringer for transportbranchen. Derfor er der behov for investeringer i infrastruktur samtidigt med, at vi styrker både den kollektive transport og banegodstransporten.

Det var blandt budskaberne fra DI Transports formand og direktør på generalforsamlingen, der blev afholdt den 18. september 2017 i Industriens Hus.

- Banegodstransport er er også en vigtig del af vores godstransport, der binder os sammen med resten af Skandinavien og Europa. Men det er en forudsætning, at vi fortsat sikrer, at banegodstransporten der er konkurrencedygtigt og ikke bliver pålagt unødige administrative byrder, lød det fra DI Transports formand Anne Kathrine Steenbjerge.

Samtidigt peger DI Transport også på, at det er nødvendigt at investere i vejene. En ny analyse fra DI viser, at mere end hver tredje virksomhed har måtte stoppe produktionen, når leverancer bliver forsinket i trafikken

- Trængsel bliver ved med at udfordre os. Det gælder uanset om man kører i lastbil, bus eller taxa. Men det påvirker også vores kunder. Trængsel betyder også, at mange virksomheder har svært ved at tiltrække medarbejdere, forklarede Anne Kathrine Steenbjerge.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078